Druhé utkání za námi

Frýdlantská hokejová liga má za sebou druhé odehrané utkání. Tentokrát proti sobě nastoupil tým HC Rudá Křídla a HC Psanci. Začátek utkání vyšel lépe hráčům Rudých Křídel, kdy již ve 4. minutě otevřel skóre utkání Z. Petružálek. O deset minut později navýšil náskok Křídel J. Holubec. Nicméně Psanci do přestávky odpověděli na oba dva góly, a to zásluhou M. Řeháka a P. Němce. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Po výměně stran oba týmy pokračovaly ve stejné taktice. Rudá Křídla sázela na dobře zformovanou defenzivu v čele s brankářem Loudou, zatímco Psanci si pokoušeli vynutit tlak v pásmu soupeře a strhnout utkání na svou stranu. Byli to ovšem hráči Křídel, kteří jako první ve druhé třetině skórovali. Ve 33. minutě se prosadil F. Ambrož. Psanci však na tuto trefu bleskurychle odpověděli zásluhou svého kapitána R. Jecha během přesilové hry. Do konce druhé třetiny se skóre již nezměnilo. Rozhodnout tak musela třetí třetina.

V té oběma týmům začaly postupně docházet síly. Výhodu v tomto ohledu měli Psanci, kteří měli oproti soupeři jednu pětky navíc, čehož dokázali využít. Postupně vsítili čtyři branky a strhli tak vedení na svou stranu. Branky vstřelili R. Mikyska, R. Jech, D. Blažek a M. Coufal. Konečné skóre tak bylo 7:3 ve prospěch Psanců.

Sestavy a branky zde