Vstupujeme do poslední třetiny základní části

Dvě třetiny zápasů základní části jsou již odehrány. Naposledy se proti sobě postavily týmy Gardy a Rudých Křídel. Začátek utkání vyšel lépe hráčům Gardy neboť již v páté minutě se prosadil M. Klečka. O sedm minut později ovšem vyrovnal stav utkání B. Novotný. Do konce první třetiny však hráči Gardy dokázali vsítit další tři branky, a tak se šlo do kabin za stavu 4:1.

Po výměně stran byli hráči Rudých Křídel aktivnější. Odměnou jim byly dva góly z 26. minuty, kdy se nejprve trefil V. Dobiáš a o několik sekund později Z. Kavka. Hráči Gardy však nepanikařili a i nadále hráli svůj účinný hokej. Výsledkem byly další tři branky v síti golmana Loudy.

Ve třetím dějství se Křídla nadechla k poslednímu náporu. Ve 45. minutě se podařilo T. Libnarovi snížit na 4:7. To však byl od Rudých Křídel poslední zásah večera. Dále se trefovali už jenom hráči Gardy. Počítadlo skóre se nakonec zastavilo na výsledku 11:4. Hvězdou utkání byl bezesporu kapitán Gardy L. Závěta, který zaznamenal 2 góly a 5 asistencí.

Sestavy a branky zde